sportartikelen met bedrukking

De populairste sportartikelen met bedrukking van dit moment

Je ziet het steeds vaker: sportkleding met bedrukking en opvallende bidons in de sportschool of op het sportveld. Steeds vaker hebben sporters persoonlijke sportaccessoires. Vaak krijgen sporters deze artikelen voor marketingdoeleinden, maar ook kiezen sporters zelf voor sportartikelen in een leuke kleur of met een leuke tekst. Hieronder zetten we populaire sportartikelen die nu helemaal trending zijn onder sporters:

1. Duurzame waterfles met bedrukking

Nog steeds blijven duurzame drinkflessen met bedrukking een trend. Van waterflessen met opvallende kleuren tot aan waterflessen met logo’s en teksten. Daarnaast gaan duurzame waterflessen helemaal mee met de huidige trend waarin duurzaamheid centraal staat. 

Een voorbeeld van een trending duurzame waterfles is de BE O Bottle met logo. Deze waterfles is momenteel niet aan te slepen. De BE O Bottle waterfles is vanwege de vele voordelen zeer geliefd bij sporters. De beker is 100% recyclebaar, BPA-vrij, vaatwasserbestendig, klimaatpositief geproduceerd en ook nog eens ontworpen en ontwikkeld in Nederland.

2. Sokken laten bedrukken

Ook zijn bedrukte sokken een trend in de sportschool. Waar eerst sokken van sportmerken de trend waren, zijn dat nu opvallende kleuren met logo’s. Van felgekleurde sokken met gezichtjes tot aan opvallende sokken met strepen. Sokken bedrukken is en blijft een trend. Niet alleen bij sporters maar voor iedereen. 

Maar waar let je op bij sokken bedrukken? Ten eerste kijk je naar het materiaal. Zo zijn katoenen sokken en sokken van bamboe nu zeer in trek. Beide materialen zijn goed ademend waardoor ze zowel voor dagelijks gebruik als bij sporten zeer comfortabel zijn. 

Ten tweede kijk je naar de ontwerp mogelijkheden van de sokken. Want ben je van plan om sokken te laten bedrukken, dan wil je natuurlijk wel weten welke kleur en logo’s mogelijk zijn. Ga vandaag nog mee met de trend en laat je sokken bedrukken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *