Wat zijn cellulite cups?

De opkomst van cellulite cups is steeds duidelijker zichtbaar. Het is echter nog lang niet zo dat iedereen weet wat dit voor product betreft. Terwijl het wel voor veel mensen van waarde kan zijn. Dit betekent dus dat het slim kan zijn om hier wat meer informatie over te verzamelen. De cups kunnen immers in belangrijke mate helpen bij het bestrijden van cellulitis. Zonder dat daarbij allerlei ingewikkelde handelingen gedaan hoeven te worden. Dat maakt het dus ook zeer interessant om het gebruik ervan te overwegen. De cups werken door ze op de volgende manier te gebruiken.

Masseren

De belangrijkste wetenschap met betrekking tot de cellulite cups, is dat ze te gebruiken zijn door middel van massage. Dit moet worden gedaan op de plekken waar de cellulitis, bultjes door vetophoping, zichtbaar is. Door met de cups op de juiste manier een massage te verzorgen kunnen de bultjes als het ware wegsmelten. Daardoor is het dus mogelijk om de huid weer mooier en strakker te krijgen. In de meeste gevallen wordt geadviseerd om dit onder de douche te doen. In zulke gevallen worden de beste resultaten geboekt, zo is gebleken. Al is dit niet per definitie noodzakelijk en kunnen de cups overal gebruikt worden.

Op de huid

De techniek van het masseren is belangrijk. Het is altijd goed om wat speciale massageolie te gebruiken. Bij het masseren moet de cup op de huid worden gedrukt zodat deze enigszins vacuüm trekt. Vervolgens moet de cup bewogen worden zonder dat deze van de huid loskomt. Zo wordt de cellulitis los gemasseerd. Het is daarbij belangrijk om te weten dat dit soms in beperkte mate een beetje pijnlijk kan zijn, maar dat dit pijnlijke gevoel wel een goede indicatie is dat de juiste techniek wordt gebruikt. Zo kan het probleem door het toepassen van de massages verdwijnen.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *