4 tips voor de beste en sportiefste relatiegeschenken

Zoek jij een mooi geschenk om cadeau te doen aan jouw werknemers of partners? Zijn dit sportievelingen of wil je juist sportiviteit aanwakkeren met een leuk cadeau? Dan zijn sport- of fitnessartikelen met een eigen opdruk ideaal als weggever als bij promotieacties of in kerstpakketten. Zeker met de krapte op de arbeidsmarkt en de bijbehorende hoge werkdruk is het fijn om je waardering op deze manier uit te spreken. We zetten hier de mooiste en meest unieke sportieve relatiegeschenken voor jou op een rij.

1. Yoga benodigdheden

Een origineel en sportief cadeau is het geven van een yoga mat en andere benodigdheden bij yoga. Yoga wordt steeds populairder en is ook zeker niet alleen voor hippie vrouwen weggelegd. Dit is ook een makkelijke sport om tussen het thuiswerken als pauze of op kantoor te doen met elkaar. Daarom is het extra leuk om een yoga mat met jouw bedrijfsnaam hier op weg te geven. Wil je alvast een paar cadeaus vooruitdenken of een groter pakket maken? Dan is het ook leuk om er een yoga blok bij te geven voor de verschillende oefeningen.

2. Fitness

Als toevoeging aan je yoga pakket of als los geschenk zijn benodigdheden voor fitness ook altijd een praktisch en leuk cadeau. Denk hierbij aan sportbanden of gewichten met een leuke bedrukking er op. Ook leuk om bijvoorbeeld te geven is een springtouw. Je kunt deze cadeaus los samenstellen of hier een pakket voor bestellen, bijvoorbeeld bij Promofit. Zij leveren snel en in zowel kleine als hoge oplage leuke en sportieve giveaways met jouw bedrukking er op.

3. Algemene sportartikelen

Wil je je niet vastpinnen op een bepaalde sport? Geef dan een sporttas of bidon cadeau. Hier maken mensen al snel op allerlei plekken gebruik van en zijn daarnaast ook een makkelijke vorm van gratis reclame die zij rond dragen. Ideaal dus!

Herbruikbare flessen op kantoor of in de sportschool zijn bijna niet meer weg te denken. Op veel plekken en ook onderweg gebruiken steeds meer mensen een herbruikbare fles of bidon. Het laten bedrukken van bidons of flessen is daarom ook een steeds populairder cadeau van bedrijven. Het komt mensen natuurlijk ook altijd van pas!

4. Oranje artikelen laten bedrukken

Een sportief cadeau kan ook gaan over het gaan kijken van sport onder het genot van een biertje. Het WK in Qatar zit er bijvoorbeeld bijna aan te komen. Daarom kan het leuk zijn om oranje artikelen te laten bedrukken om zo je steun voor het Nederlandse team te betuigen, én om iets leuks weg te geven. Bedruk bijvoorbeeld een oranje qatar petje met jouw bedrijfsnaam of een mooi sportshirt.

5. Ga eens samen sporten of doe een ervaring cadeau

Het allerleukste om weg te geven is natuurlijk een leuke ervaring. Laat mensen nieuwe inspiratie opdoen met het voorzien van een sportmoment in de werkweek of geef ze een (kortings)bon voor verschillende sporten. Een leuk en betrokken cadeau!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *