Sportweddenschappen legaal in 2021

Als je op dit sport warenhuis terecht bent gekomen, dan ben je waarschijnlijk ook enthousiast over sporten. Sportliefhebbers kennen het spel, weten welke teams in vorm zijn en kunnen goede voorspellingen maken van de uitslagen van sportwedstrijden. Wat nou als je daar geld mee kan verdienen? Vergis je niet, dat is dus echt mogelijk. Door weddenschappen te plaatsen op sportwedstrijden kun je een inzet verveelvoudigen als je het bij het rechte eind hebt. Sportweddenschappen kunnen een kleine weddenschap van € 0,20 omzetten in een winst van duizenden euro’s.

Starten met sportweddenschappen

Om te beginnen met het wedden op sporten moet je eerst een online bookmaker vinden. Wie wil er immers nu nog de deur uit met het oplopende aantal coronabesmettingen? Bij de keuze moet je letten op de betrouwbaarheid, beschikbaarheid van soorten weddenschappen en de hoogte van de quoteringen. Dit kun je allemaal teruglezen in de sportweddenschappen handleiding van BlackjackSpelregels.com. Maar let op..

Momenteel is de Toto de enige aanbieder van weddenschappen op sportwedstrijden in Nederland. Eerst ging dat alleen nog maar via invulformulieren in de detailhandel, zoals de Primera en kiosken. Je vulde het formulier in, de medewerker scande het formulier en je kreeg de bevestiging. De afgelopen jaren verminderde de Toto de commissie voor de detailhandel fors. Geen percentage van de winst meer, maar een percentage van de weddenschap.

In feite is er sprake van een monopolie in Nederland, want er zijn geen andere legale aanbieders. Zoals je weet is een monopolie altijd in het nadeel van de consument. Concurrentie en marktwerking zorgt voor efficiëntie en lagere prijzen. Gelukkig gaat dat veranderen.

Nieuwe online bookmakers in 2021

In februari 2019 keurde de Eerste Kamer de nieuwe Wet Kansspelen op afstand goed. Met deze wet kan de Kansspelautoriteit in 2021 vergunningen uitgeven aan online bookmakers, maar ook aan online casino’s. Daarvoor moeten de bookmakers een strenge selectieprocedure doorlopen en een forse waarborgsom op tafel leggen. Bovendien moeten ze aantonen betrouwbaar te zijn.

De selectieprocedure moet het kaf van het koren gaan scheiden. Het is de verwachting dat de miljardenbedrijven als Unibet en William Hill in 2021 de markt betreden en het vuur aan de schenen van de Toto gaan leggen. Ze gaan groots uitpakken met free bets en grote price boosts.

Een ander voordeel voor de Nederlandse consument is dat de wedmogelijkheden nagenoeg onbeperkt worden. Uiteraard binnen de grenzen van de wet. Daarin staat bijvoorbeeld dat de bookmakers niet tijdens een sportwedstrijd weddenschappen mogen afsluiten. Je kunt echter wel weddenschappen plaats op wedstrijden in de hele wereld, van hoge tot lage niveaus. Per wedstrijd zijn er soms wel meer dan honderd verschillende wedtypes.

Met een basis van miljoenen sportwedders kunnen deze grote partijen zich veroorloven om allerlei soorten sportweddenschappen aan te bieden. Er is altijd wel iemand in de wereld die er wel een gokje op probeert. Zo zijn ze bijvoorbeeld ook actief in de Aziatische markt en daar is het zelfs een deel van de cultuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *