Spinningbike – X-treme EVo Bike

De X-treme Evo Bike heeft vele hoogwaardige kenmerken. Twee van deze kenmerken verdienen echter speciale aandacht en maken dit een zeer degelijke spinningfiets.
De aandrijving van de Evo Bike gaat middels een Hutchinson Poly V-belt. Deze aandrijfriem zorgt voor een zeer krachtige maar vooral erg stille omwenteling. Wel zo prettig als je thuis gebruik wilt maken van de spinningfiets. Het extreem zware vliegwiel van 22 kg biedt meer dan voldoende weerstand en zorgt voor een soepele omwenteling, ook wanneer je op de pedalen gaat staan.
Tevens is de Evo Bike voorzien van een doortrapsysteem en kun je met gewone schoenen trainen door middel van de toe clips. De weerstand kan handmatig worden ingesteld. Verder is het een ergonomisch zadel dat zowel horizontaal als verticaal te vestellen is. Op het stuur tref je een trainingscomputer aan waarop je snel al jouw gegevens kunt aflezen zoals:
Snelheid
Tijd
Afstand
Calorieën
Hartslag
Al met al is Evo Bike een hoogwaardige spinningfiets voor een goede prijs. En zul je hierop de gewenste doelen kunnen bereiken.

€ 0.00

Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *