Spinningbike – Kenny Joyce Vortec V Bike – Zwart

Kenny Joyce besteed veel aandacht aan het comfort en degelijkheid van hun producten. Wanneer je dan op een Vortec V Bike stapt zul je direct het verschil merken. Naast het ijzersterke frame en elegante uitstraling heeft de spinningfiets een uiterst comfortabele zit. Of je nou een krachtige professionele training wilt doen of gewoon lekker rustig een half uurtje wilt spinnen, Vortec V Bike is hier uitstekend voor.
Krachtig en doeltreffend
Door de hoogwaardige industriële lagers in combinatie met de toe clips pedalen kun je makkelijk krachtige sessies afwerken zonder steeds los te schieten. Met zijn 56 kg staat de Vortec V Bike stabiel en sterk aan de grond. Daarnaast is het zeer eenvoudig om de spinningfiets te verplaatsen door middel van de transportwielen aan de voorkant.
Mede dankzij de sterke en stille V-Belt zal niemand last van jou hebben wanneer je flink wilt gaan trainen. Wij kunnen daarom concluderen dat de spinningfiets niet alleen als oersterk en comfortabel bestempeld kan worden maar tevens ook muisstil. Dit is natuurlijk ideaal als de Vortec V Bike op de bovenverdieping of in een appartement wordt geplaatst. Daarnaast kan de weerstand van het 22 kg wegend vliegwiel handmatig en makkelijk aangepast worden door middel van een draaiknop.
Al met al kunnen we bij Betersport rustig zeggen dat je met de Vortec V Bike, met een vliegwiel van 22 kg, gegarandeerd een betrouwbare spinningfiets in huis haalt die je voor velen jaren fietsplezier geeft.

€ 0.00

Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *