Spinningbike – Kenny Joyce Vortec Prestige – Wattage

De Prestige Wattage wordt gewaardeerd om de hoge kwaliteit en precieze afwerking van de materialen. Het model is aangevuld met de nieuwste technieken. Zo is de Prestige Wattage uitgerust met een speciale hendel, die verantwoordelijk is voor de Wattage controle. Dit maakt deze spinningfiets anders dan reguliere spinningfietsen.
Verstelbaar race stuur en zadel
De Prestige Wattage is een spinningfiets voor de liefhebber. Zo is de spinningfiets uitgerust met een race-zadel en -stuur, wat horizontaal en verticaal op de mm te verstellen is. Mede hierdoor is de Prestige Wattage geschikt voor verschillende mensen en zorgt voor een ergonomisch comfortabele zit houding.
Trainingscomputer
De Prestige Wattage is uitgerust met een inventieve trainingscomputer. Deze trainingscomputer geeft je alle relevante trainingsgegevens weer tijdens jouw work-out. Ook kun je dankzij de meegeleverde borstband een nauwkeurige hartslag meten die zichtbaar is op de computer.
De Wattage controle op de Prestige Wattage is verdeeld in 16 verschillende etappes. Hierdoor kun je op deze spinningfiets genieten van afwisselende trainingen voor ieder zijn niveau.

€ 0.00

Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *