Power Rack – Powertec WB-PR – Black

Het merk Powertec is gespecialiseerd in semiprofessionele krachtapparatuur en staat vooral bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid.
De WB-PR-B is een krachtrek dat uitermate geschikt is om het gehele lichaam te trainen. Mede dankzij de vele uitbreidingsmogelijkheden is de WB-PR-B het ideale krachtrek voor de ambitieuze thuissporter. Doordat de oefeningen met losse gewichten, lichaamsgewicht en halters worden uitgevoerd, zul je zien dat je nog sneller resultaat boekt dan dat je statische oefeningen uitvoert.
De WB-PR-B is geschikt voor de ambitieuze thuissporter, kleine sportscholen, verenigingen, hotels en gezondheidscentrums.
Inclusief Gratis POWERTRAINER applicatie
Powertec beschikt over de gratis applicatie POWERTRAINER. Met deze handige applicatie krijg je een inzicht over alles op het gebied van krachttraining. Als je de applicatie opstart kun je aangeven welk apparaat van Powertec je gaat gebruiken. Vervolgens kun je de spiergroepen selecteren welke je wilt gaan trainen. De applicatie geeft je een overzicht van alle mogelijke oefeningen die je kunt uitvoeren. Via illustraties en video’s laat de app je zien hoe je de oefening dient uit te voeren en welke spiergroepen je traint.
Oefeningen
Hieronder zie je de oefeningen die je kunt uitvoeren met de WB-PR-B. Ook zie je in het overzicht welke hoofd- spiergroepen je met welke oefening traint. De reden dat wij de hoofdgroep vermelden is omdat je nooit één spier traint. Het lichaam bestaat uit vele spieren en heeft tijdens elke oefening een hoofdgroep en subgroep. Een voorbeeld hiervan is als je de rug traint, train je in de meeste gevallen ook de Bicepsbrachii.
Zo kunnen de volgende oefeningen gedaan worden:
Push Up
Chin-up
Hanging Leg Raise
Hanging Twist
Armen
Dip
Horizontal Pull ups
Materiaal
De WB-PR-B is gemaakt van een dikwandige stalen constructie. De verchroomde start/aflegbouten en noodopvang zorgen ervoor dat je veilig en comfortabel kunt trainen. Ook is het krachtrek voorzien van voetplaten. Deze voetplaten vind je bij de vier hoeken en kunt je bevestigen aan de grond. Zo kun je rustig trainen als je met zware gewichten traint.
Maten & Gewichten:
Eigen gewicht: 80 kg
Afmeting opgebouwd l x b x h: 127 x 127 x 210 cm
Afmeting frame: 60 x 60 mm

€ 0.00

Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *