Hometrainer – Endurance B5R – Recumbent Bike

De Endurance Recumbent Bike B5R is onder andere geschikt voor commercieel gebruik.
Duurzaam & Kwaliteit
De Endurance Recumbent Bike B5R van Body-Solid is een professionele recumbent hometrainer. Deze hometrainer is perfect voor intensief thuisgebruik en voor sportscholen. De hometrainer is voorzien van volledig verstelbare stoel en rugleuning, hierdoor heb je altijd maximaal comfort tijdens de training. De hometrainer voorziet in zijn eigen stroom, wanneer je begint met trappen wekt dit voldoende energie op. Hierdoor hoef je geen stekker meer in het stopcontact te steken. Je kunt de Endurance Bike B5R daardoor overal plaatsen!
Trainingsprogramma’s
De hometrainer is uitgerust met 10 trainingsprogramma’s. Tussen deze programma’s zijn ook geavanceerde hartslag gestuurde trainingsprogramma’s opgenomen. De Bike B5R heeft ingebouwde hartslag connectoren.
Enkele kenmerken van de hometrainer:
Volledig verstelbaar – De volledig verstelbare stoel en rugleuning zorgen voor maximaal comfort gedurende de meest uitdagende trainingen.
Geavanceerde Programma’s – Zorgt voor variatie in training en houd je workouts fris en interessant.
Hartslag – De geavanceerde heart rate control programma’s bieden de ultieme gepersonaliseerde programmering wanneer de motor reageert op de gebruikers hartslag.
Touch Screen – De makkelijk te navigeren touchscreen console heeft een moderne uitstraling terwijl de toegang tot alle programma’s en feedback
De B5R vereist geen externe voeding – Als je fietst wek je voldoende energie op om te trainen. Een stekker in het stopcontact is niet nodig bij deze recumbent bike.

€ 0.00

Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *