Home Gym – Powertec Levergym WB-LS Black

De WB-LS heeft meer dan 30 effectieve kracht oefeningen in één compacte home gym gebouwd. Hierdoor is het mogelijk om iedere spiergroep optimaal te trainen. De levergym vervangt de halter waardoor deze gym niet alleen effectief maar ook veilig is.
De halterschijven worden direct op de levergym geladen, hierdoor kun je eenvoudig switchen van oefening. Met zo’n minimale aanpassing train je de ene naar de anderen spier in verschillende oefeningen.
Incl. Gratis POWERTRAINER applicatie
Powertec beschikt over de gratis applicatie POWERTRAINER. Met deze handige applicatie krijg je een inzicht over alles op het gebied van krachttraining. Als je de applicatie opstart kun je aangeven welk apparaat van Powertec je gaat gebruiken. Vervolgens kun je de spiergroepen selecteren welke je wilt gaan trainen. De applicatie geeft je een overzicht van alle mogelijke oefeningen die je kunt uitvoeren. Via illustraties en video’s laat de app je zien hoe je de oefening dient uit te voeren en welke spiergroepen je traint.
Oefeningen
Hieronder zie je de oefeningen die je kunt uitvoeren met de WB-LS. Ook zie je in het overzicht welke hoofd- spiergroepen je met welke oefening traint. De reden dat wij de hoofdgroep vermelden is omdat je nooit één spier traint. Het lichaam bestaat uit vele spieren en heeft tijdens elke oefening een hoofdgroep en subgroep. Een voorbeeld hiervan is als je de rug traint, train je in de meeste gevallen ook de Biceps Brachii.
Borst – Bench Press, Incline Bench Press, Close Grip Bench Press en Isolateral Bench Press
Rug – Bent Over Row, Lat Pulldown, UprightRow, Wide & Close Grip Row, Low Cable Row, Invert Row, SeatedRow en IsolateralShoulder Press
Core – Ab Crunch, High CableOblique, Low to High Woodchop en High to Low Woodcho
Benen – Calf Raise, Squat, Straight Leg Deadlif, Bent KneeDeadlift en Lunges
Triceps – Triceps Press, TricepsPushdown, Triceps Kickback en Triceps Extension
Biceps – Arm Curl, High Cable Biceps Curl, Biceps Curl en Low Cable BicepCurl
Schouders – Shoulder Press, Shrug, Uprightrow en Front Lateral Raise
Materiaal
De WB-LS is voorzien van een lat-pully, multibank en multi-press. De stevige massief stalen constructie vande compacte levergym zorgen er voor dat je jouw oefeningen veilig en stabiel kunt uitvoeren. Ook de comfortabele kussens en voetplateaus voorzien van antislip zorgen voor een optimale training.
De authentieke multibankis binnen enkelen seconden los gekoppeld en maakt het mogelijk om oefeningen zoals de squad, shrugs, etc uit te voeren.
Naast de WB-LS zijn er ook nog vele optionele accessoires waarmee je de levergym nog completer kunt maken:
Leg Press: WB-LPA
Dip Machine: WB-DMA
Pec Fly: WB-PFA
Leg Lift: WB-LLA
Curl Machine: WB-CMA
Storgae Rack: WB-ASR
Weight Plate: WB-WR
Al met al haal je met de WB-LS een semi professionele levergym in huis waarmee je lang kunt doen.

€ 0.00

Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *