Home Gym – Focus Fitness Unit 4

Tijdelijk uitverkocht! De Focus Fitness Unit 4 is wegens succes tijdelijk uitverkocht. Wij verwachten deze home gym begin juli weer te kunnen leveren.
De Unit 4 is een zeer complete home gym, voor thuis fitness. De verstelbare rugleuning en zitvlak maken de Unit 4 zeer interessant. Zeker als je bedenkt dat er ook nog een extra koppeling voor Ab Crunch oefeningen is.
Gevarieerde spiergroepen en oefeningen
Met meer dan 30 verschillende oefeningen is de Focus Fitness Unit 4 een compleet multistation en zorgt voor optimale prestaties van het gehele lichaam. Door de extra (derde) pully in het midden van de home gym kun je vele extra oefeningen uitvoeren. Ideaal voor het trainen van de rug, armen en buik. Verder zijn er nog tal van anderen oefeningen waaronder:
Borst – Bench Press, Incline bench press, Cable crossover (Single) en Low fly.
Rug – Mid-row, low-row, one arm- row, standing cable row en front en back lat pull-down.
Armen – Tricep push down, triceps extension, overhead bicep cable curl en standing cable curl.
Benen – Leg extension, leg curl, hip aduction en glute kick.
Buik – Abdominal crunch en cable crunch with twist.
Schouders – Schoulder press, Upright row, Shrugs, Front raise en Lateral raise.
Standaard bijgeleverd
De Unit 4 wordt geleverd met:
70 kg aan gewichtsblokken. Door het ingenieuze katrollensysteem wordt het gewicht verdubbelt tijdens de training. Hierdoor kunt u bepaalde oefeningen tot140 kg uitvoeren.
Lange Lat Pully
Korte Lat Pully
Enkel strap
2 x korte single grips
2 x lange single grips
Klokje waarop u tijd, het aantal oefeningen per set en calorieën kunt aflezen.
Door de in hoogte verstelbare zitting zorgt u voor de juist lichaamshouding. Het bovenste gedeelte van de rugleuning en het bench press gedeelte is verstelbaar waardoor u omgekeerd op de Home Gym kunt plaats nemen en Low Row en Rare back oefeningen kunt doen.
Mogelijkheid tot uitbreiden
Om nog meer voordelen uit de Unit 4 te halen zijn er een aantal producten die uitstekend geschikt zijn om de home gym mee uit te breiden. Denk hierbij aan de gebogen lat pully trekstang, de dubbele handgreep en een triceps touw. Kijk voor meer uitbreidingsmogelijkheden in onze categorie kabel grepen.
Sterk materiaal
De stalen constructie is van extra dik staal en de gebogen voetsteunen zorgen voor een extra stabiele en sterke home gym. De katrollen zijn voorzien van kwalitatieve kogellagers en verstevigde kabels omkleed met nylon. Tevens hebben de katrollen extra cable guards waardoor de kabels niet uit de katrol kunnen rollen en beschadigen.
Als je kijkt naar de unieke features zoals de verstelbare stoel, de extra pully, meer gewicht en verfijnde afwerking, dan kun je alleen maar lyrisch zijn over de Focus Fitness Unit 4. Met andere woorden de Unit 4 is DE home gym voor thuis.

€ 0.00

Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *