Home Gym – Focus Fitness Unit 2

Tijdelijk uitverkocht! De Focus Fitness Unit 2 is wegens succes tijdelijk uitverkocht. Wij verwachten deze home gym begin juli weer te kunnen leveren.
Voor de beginnende kracht sporter is de Focus Fitness Unit 2 een uitstekende home gym ter vervanging of aanvulling op jouw sportschool abonnement. De Unit 2 is compact maar toch veelzijdig. Met deze home gym kun je meer dat 30 verschillende oefeningen doen en train je het hele lichaam.
De Unit 2 heeft verschillende trainingsunits. Bij veel home gyms bestaat de bankdruk en butterfly uit één unit. Bij de Unit 2 is er bewust voor gekozen om deze 2 units apart te houden. Je hebt dus zowel aparte bankdruk als butterfly beugels. Hierdoor kun je de oefening vanuit een betere positie uitvoeren.
Naast de bankdruk en butterfly unit, biedt de Unit 2 ook een lat pulley station om de rug en schouders mee te trainen. De been unit is zowel zittend als staand te gebruiken voor de bovenbenen en kuiten. Onder aan de beenunit vind je een koppeling voor een korte lat pulley of enkel stap aan te bevestigen. Hiermee kun je onder andere roeien of de biceps trainen.
Uniek is dat het gehele zitgedeelte inclusief beenunit in één handeling te verwijderen is. Hierdoor biedt de Unit 2 meer ruimte voor het uitvoeren van bepaalde oefeningen.
Gevarieerde spiergroepen en oefeningen
Een kleine greep uit de vele oefeningen die je met de home gym kunt doen:
Borst – Bench Press en Butterfly
Rug – Front en Back Lat Pulldown
Armen – Tricep pushdown, triceps extension en standing cable curl
Benen – Leg extension en Leg curl
Buik – Ab crunch en Cable crunch with twist
Schouders – Cable upright row en Cable front raise
Standaard bijgeleverd
De Unit 2 wordt geleverd inclusief 50 kg gewichtsblokken. Tijdens de training wordt het gewicht verdubbelt door het ingenieuze katrollensysteem. Hierdoor train je bij vele oefeningen dubbel zo zwaar en kun je trainen tot 100 kg. Verder zijn de volgende accessoires bij de Unit 2 inbegrepen:
Lange lat pulley
Korte lat pulley
Enkel strap
Mogelijkheid tot uitbreiden
Om nog meer voordelen uit de Unit 2 te halen en profijt te hebben van de vele mogelijkheden zijn er een aantal producten die uitstekend geschikt zijn om de home gym uit te breiden. Denk hierbij aan lat pulley trekstang gebogen, Dubbele handgreep, het triceps touw en de single grip. Meer informatie over deze producten? Kijk voor meer opties bij onze categorie kabelgrepen.
Sterk materiaal
Het fraai afgewerkte stalen frame geeft de Unit 2 een stoere look. De sterke kabels zijn omkleed met nylon en de katrollen zijn van kogellagers voorzien, dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het gebruik van de home gym.

€ 399.00

Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *