Home Gym – Body-Solid G9S

De G9S is een multifunctionele home gym voor uiteenlopende trainingen zoals de chest press, incline press, shoulder press en de multi-function arm press in combinatie met de rugversterkende roeibeweging. Dit krachtapparaat beschikt over de Perfect PecTM , de Muli-Press en Leg-Press.
Alle trainingstations beschikken over het gepantenteerde SmoothGlide Bearing SystemTM met biomechanisch correcte draaipunten voor minder weerstand. Uniek aan de G9S is de Leg Press / Calf Press trainingstation met een 2:1 gewichtratio om tot een indrukwekkende capaciteit van 190 kg komen. Dit toestel is als het ware een multifunctioneel trainingscenter: het laat toe om met twee gebruikers tegelijkertijd te trainen. Als je wilt beschikken over maximale kracht en honderden oefeningen op een kleinst mogelijke oppervlakte, dan is de G9S de ultieme keuze!
Perfect PecTM
Beide armen kunnen onafhankelijk worden ingesteld qua weerstand. Op deze manier kunnen unilaterale en bilaterale borst, rug -en schoudertrainingen worden gedaan. De verticaal verstelbare zitting zorgt voor een goede uitlijning van je handen en ellebogen ten opzichte van de draaibare handgrepen.
Muli-Press
Deze geavanceerde techniek heeft geresulteerd in uitzonderlijke bereik van de beweging en de volledige instelbaarheid voor elke grootte gebruiker. De multi-grip press-arm systeem levert diepe en effectieve spierinteractie op voor chest, incline en shoulder press oefeningen. Ook voor roei-oefeningen zeer geschikt. Gebruik hiervoor de middelste armen voor een intense midden-en onderrug training, om de flexibiliteit en kracht te laten toenemen de onderrug stress te verlichten.
Leg-Press
De Leg en Calf Press werkt op een 2:1 verhouding. Het geavanceerde ontwerp zorgt voor compressievermindering van het ruggenmerg, terwijl je toch volledige oefeningen doet in een natuurlijke, biomechanische bewegingsvorm. De verstelbare en ergonomisch ontworpen rugleuning en de draaibare voetplaat nodigt elke gebruiker uit voor een volledige been -en kuittraining.
Eigenschappen
De leg extension / leg curl steunen passen zich automatisch aan tijdens het uitvoeren van de oefeningen
Uitschuifbaar zitvlak voor snelle, soepele aanpassingen en ideale lichaamspositioneringen
Dit toestel beschikt standaard over een 2 x 95 kg instelbaar gewichtsblok
DuraFirm™ zitvlak en rugleuning die een optimale onderrugsteun biedt om pijn in de onderrug te verkomen
De speciaal ontworpen stalen kabels met draaiende afsluitingen kunnen tot 1000kg weerstand dragen, zijn uiterst duurzaam en bovendien goedkoop in onderhoud
De met glasvezel verstevigde nylon katrollen van 11,5cm met stalen kogellagers zorgen voor soepele bewegingen en een lange levensduur van de kabels
Het profiel van 3 mm industrieel staal zorgt voor een stevige basis waardoor optimale kracht, functionaliteit en duurzaamheid gegarandeerd worden
Duurzame poederlak afwerking tegen afschilfering en krassen
Inclusief lat bar, rechte bar, anklestrap, ab / triceps strap + de Total Body WorkoutTM DVD, een praktische poster met voorbeeldoefeningen en handige fleshouder
Optioneel
De G9S is uit te breiden met de Body-Solid GKR9, daarnaast kan de home gym ook optioneel worden uitgerust met aluminium katrolwieltjes.

€ 0.00

Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *