Home Gym – Body-Solid G6B

De G6B van Body-Solid maakt gebruik van zeer geavanceerde technieken. Dankzij de gepatenteerde Bi-Angular drukbeugels krijg je de optimale vorm van beweging en dat terwijl je zelfs weerstand voelt van 2 kanten. Het voordeel hiervan is dat je op deze home gym het gevoel heeft alsof je met vrije gewichten traint. Dit resulteerd in 25 procent meer spiercontractie.
Perfect Pec
Een groot voordeel aan de G6B is dat de Perfect Pec station wordt meegeleverd. Beide armen kunnen onafhankelijk worden ingesteld qua weerstand. Op deze manier kunnen unilaterale en bilaterale borst, rug -en schoudertrainingen worden gedaan. De verticaal verstelbare zitting zorgt voor een goede uitlijning van je handen en ellebogen ten opzichte van de draaibare handgrepen.
Leg Extension
De leg extension is voorzien van het SmoothGlide Bearing System en uitgevoerd met zelfcentrerende kussens. Mede hierdoor kun je zelf de zwaarste leg curls en leg extensions trainen. Ook geniet je van maximaal conform tijdens de training.
Oefeningen
De home gym maakt het mogelijk om meer dan 40 oefeningen uit te voeren. Verder kun je alle spiergroepen van het gehele lichaam trainen. Een kleine greep uit de vele oefeningen is:
Triceps Presses
Concentrated Curl
Leg Adduction
Leg Abbduction
Crunches
Row
Leg Extension
Leg Curl
Lat Pully
Al met al haal je met de G6B een zeer stabiel en uitgebreide home gym in huis.

€ 0.00

Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *