Halterbank – Body-Solid Olympische Halterbank GDIB46L

De Body-Solid GDIB46L Olympische halterbank is geschikt voor meerdere trainingen voor het gehele lichaam. Zo is de halterbank vlak, incline en decline instelbaar, maar ook in een hoek van 90 graden om je schouders te trainen. Verder is de Olympische halterbank ook uitgerust met een beentrainer.
De dynamiek van dit toestal is onmiddelijk zichtbaar en biedt jou meerdere mogelijke posities. De telescopische passende stijgbaren dienen voor jouw veiligheid, dit zorgt er tevens voor dat je ongeacht jouw lichaamsbouw of bij welke oefening dan ook steeds een ideale uitgangshouding in kunt stellen.
Robuust en stabiel
De Olympische halterbank is robuust en stabiel. Mede hierdoor kun je de draagbalken belasten met een volle halterstang van 150 kg. de bank is eenvoudig te verstellen van vlak tot een hoek van 90 graden. Het stalen frame zorgt voor een stabiele basis welke bestand is tegen het trainen met zware gewichten.
Beentrainer
Dankzij de beentrainer is het mogelijk jouw knieën, dijen, hamstrings en bovenbenen te versterken. De extra grote schuimrollen bieden extra comfort tijdens jouw training.
Eigenschappen:
Passende stijgbars voor standaard en Olympische halterschijven
Profielverbindingen aan 4 zijden gelast
Pop-pin verstelbaar zitvlak
Extra zwaar gelaste stalen profielen
Verstelbaar tot 90 graden in 6 posities
Dik en duurzaam zit – en rugvlak
Ideaal voor thuis – en commercieel gebruik

€ 0.00

Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *