Half Rack – Powertec WB-HR – Black

Dit zeer fraaie Half Rack van het merk Powertec is belastbaar tot een gewicht van 300kg. Vrije halteroefeningen zoals squaten kunnen op een veilige en effectieve manier worden uitgevoerd. Daarnaast heb je de mogelijkheid te trainen met jouw eigen lichaamsgewicht. Zo kun je dankzij het sterke frame oefeningen als de pull-up en presses uitvoeren.
Het Half Rack van Powertec is ideaal om uw eigen CrossFit ruimte of Garage Gym te creëren. Daarnaast is het Powertec Half Rack uitermate geschikt voor in een Sportschool of Fysio praktijk.
Inclusief gratis POWERTRAINER applicatie
Powertec beschikt over de gratis applicatie POWERTRAINER. Met deze handige applicatie krijg je een inzicht over alles op het gebied van krachttraining. Als je de applicatie opstart kun je aangeven welk apparaat van Powertec je gaat gebruiken. Vervolgens kun je de spiergroepen selecteren welke je wilt gaan trainen. De applicatie geeft je een overzicht van alle mogelijke oefeningen die je kunt uitvoeren. Via illustraties en video’s laat de app je zien hoe je de oefening dient uit te voeren en welke spiergroepen je traint.
Combineer het Powertec Half Rack met de Powertec Utility Bench WB-UB en creëer tal van extra trainingsmogelijkheden. Daarnaast biedt Powertec je de mogelijkheid het Half Rack uit te breiden met de Lat Tower WB-LOT. Mede hierdoor kun je gebruik maken van vele extra’s. Hieronder vindt je een kleine greep uit de vele oefeningen die de Lat Pull Down mogelijk maakt:
Lat Pull Down
Biceps Curl
Cable Triceps Extension
Cable Shrug
Cable Hip Adduction & Abbduction
Single Arm Cable Chest Fly
Materiaal
Start en eind posities in alle hoogte vrij instelbaar
Het dikke rubber beschermt de halterstang en vermindert geluid bij het afleggen van de halterstang
Inclusief Pull Up Bar
Inclusief 2 opbergsystemen voor uw olympische halterschijven
Maten & Gewichten:
Eigen gewicht: 60 kg
Afmeting opgebouwd l x b x h: 125 x 90 x 208 cm
Afmeting frame: 60 x 60 mm

€ 0.00

Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *