jurkje

De geheimen om er duur uit te zien met een klein budget

Iedere vrouw wil er dagelijks op haar best uitzien voor een zo laag mogelijke prijs. Vaak denken we bij budget kleding dat het er meteen erg armoedig uitziet, maar dit hoeft dus helemaal niet het geval te zijn. Sterker nog, wij vinden het juist een leuke uitdaging om met een klein budget een outfit te creëren dat er duur uitziet. Weinig geld hebben hoeft namelijk helemaal niet te betekenen dat je er niet rijk uit hoeft te zien. Met onze tips kun jij met een klein budget er toch duur uitzien!

Waarom zou je er duur uit willen zien

Voordat we onze tips weggeven, willen we eerst nog even benoemen waarom je er duur uit zou willen zien. Het gaat hier namelijk niet om het feit dat je indruk wilt maken op de rest. Nee, het gaat erom dat je je zelfverzekerd voelt in de kleding die je draagt en dat je er elke dag uitziet om door een spreekwoordelijke ringetje te halen. Bovendien tonen diverse onderzoeken aan dat wanneer je goed gekleed bent, dat ons een beter gevoel geeft en we daar meer zelfvertrouwen door krijgen. Daarbij blijft het een feit dat we beoordeeld worden op de manier hoe we ons kleden, of je dat nou leuk vindt of niet. Voor bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek trekken we ook ons mooiste outfit aan. Waarom? Je weet dat je beoordeeld wordt op de manier hoe jij jezelf presenteert. Daarom zul je niet in een joggingbroek naar een sollicitatie gaan. Maar goed, nu genoeg over het waarom. Hier komen onze tips.

Zorg ervoor dat de kleding goed past

Het kan soms een enorme uitdaging zijn om kleding te vinden die goed bij jou past. Maar kleding die jou perfect past ziet er meteen duur uit. Probeer daarom zoveel mogelijk kleding te vinden die goed bij jouw lichaam past en waar jouw vrouwelijke vormen goed in uit komen. Studio Anneloes is bijvoorbeeld zo’n merk dat bekend staat om het gebruik van uitstekende materialen en de heerlijke pasvorm. Past de kleding niet maar kun je het ook niet meer uit je hoofd zetten? Breng het dan naar een coupeuse om ervoor te zorgen dat het jou perfect past.  

Weet welke kleuren goed bij jou passen

Het kan verstandig zijn om te investeren in een goed kleuradvies. Iemand die hierin gespecialiseerd is kijkt precies naar jouw huidtype en welke kleuren goed bij jou staan. Kleding in de juiste kleur ziet er namelijk duur uit. Zo kan bijvoorbeeld niet iedereen pastel kleuren dragen, omdat die kleuren hen flets maken.  

Pak die strijkbout er maar bij

Zorg ervoor dat jouw kleding altijd kreukvrij is. Kreukels verpesten namelijk jouw hele look. Bovendien moet je er altijd voor zorgen dat jouw kleding er netjes en verzorgd uitziet. Was je kleding bijvoorbeeld niet te vaak, want hierdoor verliest het zijn kleur en wordt de kwaliteit steeds minder. Natuurlijk moet je het wel wassen wanneer er een vlekje op zit. Sommige kledingstukken willen nog wel eens gaan rafelen. Je kunt dan heel voorzichtig met een oud scheermesje deze “pukkeltjes” weghalen waardoor de kleding er meteen weer duur uitziet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *