De beste redenen om een vrouwelijke fitnesstrainer aan te nemen

Wij zijn grote voorstanders van een vrouwelijke trainer. Dat wil niet zeggen dat je niet met mannen moet trainen, maar als je nog maar net traint of weinig zelfvertrouwen hebt, is het een goed idee om met een vrouwelijke fitnesstrainer te trainen.

Hier is waarom…

#1. Je kan met haar praten

Misschien heb je persoonlijke dingen waar je met je trainer over wilt praten. Het kan een medische kwestie zijn of een vrouwenprobleem. Je voelt je niet op je gemak om het aan een mannelijke trainer te vertellen, maar je weet dat een vrouwelijke fitnesstrainer het zal begrijpen.

#2. Ze weet waar ze het over heeft

Een vrouwelijke fitnesstrainer is niet alleen bedreven in het selecteren van oefeningen, de intensiteit van de workout en het opstellen van programma’s, ze begrijpt ook de wetenschap achter effectieve training.

Ze neemt al het giswerk uit uw workouts en zorgt ervoor dat u steeds dichter bij uw einddoel komt.

#3. Een vrouwelijke fitnesstrainer kan met je trainen

Oké, ze zijn misschien lichtjaren vooruit op uw fitnessniveau, maar een ‘maatje’ hebben om met u te trainen is zeer motiverend.

En je zult je waarschijnlijk op je gemak voelen bij een vrouw, maar niet als het een vent is met 19 inch armen die drie keer meer kan tillen dan jij.

#4. Het is meer dan alleen conditietraining

Als we trainers hebben gebruikt, is het heel makkelijk om een band met ze op te bouwen. En als je het eenmaal goed met ze kunt vinden, kun je de tijd doden door te kletsen over mannen, sportkleding, haar, eigenlijk alles.

Vrouwelijke fitness trainers zijn niet alleen professionals… ze zijn ook vrienden.

Het vinden van een vrouwelijke fitness trainer online

Het kan moeilijk zijn om online een vrouwelijke fitnesstrainer te vinden die aan alle eisen voldoet.

Maar met de juiste vragen en een scherpe blik zult u in staat zijn om de juiste trainer voor u zonder problemen te vinden.

Het kiezen van de juiste trainer is eenvoudig als je weet hoe. Het gaat er gewoon om dat je er een vindt die bij je past.

Tip: Personal Trainer voor Vrouwen | Vrouwelijke Personal Trainer

Neem de tijd om de juiste trainer te zoeken

Bekijk de profielen van lokale fitnesstrainers online. Lees wat ze doen en kijk wat hun specialismen zijn.

Als het past bij je eigen doelstellingen dan heb je een goede potentiële match.

Voordat u besluit contact met hen op te nemen, controleert u hun prijzen (let er wel op dat sommigen willen dat u hen belt voor de prijs, dus dit is niet altijd mogelijk).

Neem de tijd om een aantal van hun getuigenissen van klanten te bekijken, evenals hun ’transformatie’ foto’s (voor en na foto’s).

Als wat je ziet je bevalt, bel ze dan op en maak een afspraak voor een eerste gesprek.

Je hebt het volste recht om te vragen welke diploma’s je vrouwelijke fitnesstrainer heeft.

De ongelukkige realiteit is dat veel online coaches het opleidingsgedeelte overslaan omdat ze denken dat hun vermogen om hun eigen lichaam te trainen betekent dat ze jou ook kunnen trainen.

Maar het is niet zo eenvoudig. Zorg ervoor dat ze een relevante kwalificatie, evenals verzekering hebben.

Dus als het ergste zou gebeuren en je gewond raakt, zou je worden gedekt door hun beleid.

Hoe zullen zij u helpen?

Om er zeker van te zijn dat je programma speciaal op jou is afgestemd, is het verstandig om uit te zoeken wat je trainer gaat doen om je te helpen daar te komen.

Je moet weten wat ze denken over de soorten training die je zult gaan gebruiken. En hoeveel trainingen per week je moet volgen om daar te komen.

Je moet je kunnen engageren, maar je moet er ook plezier in hebben. Als de trainer je workout na workout trainingsmethodes wil voorschotelen die je gewoon niet leuk vindt, dan is hij niet geschikt voor jou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *