Crosstrainer – Focus Fitness Fox 3 HRC

De Fox 3 HRC onderscheidt zich van de normale Fox 3 doordat het mogelijk is om draadloos met een borstband te trainen. Bij deze crosstrainer wordt namelijk een 5Hz borstband ter waarde van €25,00 (adviesprijs) meegeleverd.
Dit heeft 3 voordelen:
Je hoeft niet de middelste handvaten van de crosstrainer met de hartslag handsensoren vast te pakken om de hartslag te meten. Bij het vastpakken van de middelste handvaten train je namelijk niet het bovenlichaam.
Een borstband meet jouw hartslag veel nauwkeuriger dan hartslagsensoren. Deze sensoren geven slechts een indicatie van de hartslag.
De Fox 3 HRC is de ideale crosstrainer voor de thuissporter. De crosstrainer is niet alleen stabiel en sterk maar ook nog eens geruisloos. De Fox 3 HRC is zo ontworpen dat de voetpedalen in drie standen te verstellen zijn. Mede hierdoor en het vliegwiel van 7 kg kun je met de Fox 3 HRC op een natuurlijke manier trainen.
Computer
De Fox 3 HRC is voorzien van een elektronische kleuren LED computer. Met deze computer is het mogelijk jouw weerstand te verhogen of te verlagen. Er zijn 16 weerstandniveaus waarmee je kunt afwisselen. Dankzij het eenvoudig te bedienen en duidelijke af te lezen display is het mogelijk om vele trainingsgegevens in één oogopslag in beeld te hebben, zoals:
Tijd
Afstand
Snelheid
RPM
Omgevingstempratuur
Calorieverbruik
Uithoudingsvermogen
Hartslag
Trainingsprogramma’s
De Fox 3 HRC is voorzien van 18 trainingsprogramma’s. Deze programma’s variëren van 12 voorgeprogrammeerde programma’s, vier hartslag programma’s, één manueel programma, en één persoonlijk programma. Met het persoonlijk programma kun je een geheel eigen programma samenstellen. Zo kun je iedere training geheel uniek maken en zal jouw lichaam geprikkeld blijven waardoor je sneller jouw trainingsdoel zult behalen.
User profielen en hartslagprogramma’s
Je kunt in de computer van de crosstrainer met 5 verschillende user profielen werken. Deze user profielen gebruik je om jouw persoonsgegevens in op te slaan zoals jouw lengte, gewicht en geslacht. Gebruik een user profiel om hartslagprogramma te trainen. Bij een hartslag programma past de weerstand van de crosstrainer zich automatisch aan, aan jouw hartslag in combinatie met jouw persoonsgegevens. Met andere woorden, train je niet zwaar genoeg, dan zal de crosstrainer het automatisch zwaarder maken door de weerstand te verhogen zodat je traint op het gekozen doel.
Materiaal
De Fox 3 HRC weegt 48 kg en is voorzien van een degelijke staalconstructie. Het is dankzij deze stabiele constructie mogelijk om een persoon tot 120 kg te laten trainen op deze crosstrainer.

€ 415.00

Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *