CEP Recovery Sport Compressiekous (regeneratie)

CEP Recovery Sportcompressiekousen –  hebben een eigen compressie profiel dat een wetenschappelijk bewezen toename van de bloedcirculatie en een daaruit voortvloeiende toename van de prestaties levert. De wetenschappelijk geoptimaliseerde compressie zorgt voor een optimale hoeveelheid van een verhoogde bloedtoevoer naar het hart voor een sneller herstel.

De CEP Recovery is anders dan de CEP Running in de zin dat de afnemende compressie vanaf de enkel doorloopt tot bovenaan waar bij de “performance” producten de compressie buit de kuit gelijk blijft.

De Recovery Compressiekousen zijn speciaal ontwikkeld om sneller te herstellen na de sportactivteiten, voor tijdens vliegen en als “casual kous” bij dagelijks gebruik

Voordelen:
Extra ondersteuning aan de Achillespees
De speciale padding in de voet geeft extra steun aan de voetzool wat irritaties voorkomt door drukplekken
De ventilatiekanalen zorgen voor een aangenaam voetklimaat
De compressiekousen passen zich aan de anatomie van het been aan dankzij het drie-dimensionale fabricageproces en geeft daardoor een perfecte pasvorm.
Linker en rechter uitvoering
Maattabel (bepaal zelf de juiste maat)

Opmeten: Het meten van de kuitomtrek moet met een flexibel meetlint gebeuren omdat deze goed aansluit rondom het been. Je meet op het dikste gedeelte van de kuit.

€ 39.95

Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *