2XU Compressiebroek Men PERFORM Serie

2XU compressiekleding is één van de snelst groeiende merken op het gebied van speciale compressiekleding voor sporters. Ontwikkelt in samenspraak met internationale sportorganisaties en professionele atleten. 

De 2XU compressiebroek for Men uit de PERFORM Serie draagt u vóór, tijdens en na het sporten. Door de compressie bevordert de bloedcirculatie in de bovenbenen waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Hierdoor heeft u minder snel last van verzuring en kramp. De compressiebroek geeft meer stabiliteit aan de pezen en spieren en zorgt ook voor minder trillingen. Hierdoor heeft u na intensieve inspanning minder spierpijn.

Houdt de compressiebroek na het sporten nog geruime tijd aan voor sneller herstel. U kunt ook overwegen om een Recovery broek aan te schaffen om sneller te herstellen. De Recovery broek heeft meer compressie dan de PERFORM serie compressie short.

Voordelen:
 Betere doorbloeding
 Minder spiertrillingen
 Minder snel kramp
 Minder snel verzuring
 Langer uithoudingsvermogen
 Betere performance

Voor wie:
 Beginnende en gevorderde sporter
 Hardlopers, triathleten, veldsporten
 Voor een sneller herstel
 Blessuregevoeligheid en blessureherstel
 Voor als je wat extra ondersteuning en stabiliteit nodig hebt
 Bij bloedcirculatie problematiek en vochtophoping

Bepaal jouw maat op basis van onderstaande maattabel. Zit je op de grens tussen 2 maten kies dan de maat die je normaal hebt.

€ 69.90

Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *