Buiktrainer – Kettler – Hector

Buiktrainer – Kettler – Hector
De multifunctionele Kettler Hector is ideaal voor het trainen van uw buikspieren of voor het trainen met vrije halters. Met behulp van Kettler Hector is het mogelijk om zowel uw rechte- als uw schuine buikspieren optimaal te trainen. Daarnaast kan deze buiktrainer ook als trainingsbank worden gebruikt voor korte haltertraining.
 
Verstelbaarheid
De Kettler Hector is op vele manieren verstelbaar zodat u uw training optimaal kan uitvoeren. De buiktrainer is bijvoorbeeld in hoek verstelbaar zodat u uw buikspieren op verschillende manieren kan trainen. Daarnaast zijn ook de ergonomische armsteunen en het rugkussen verstelbaar om u voldoende comfort te bieden. De verstelbare voetsteunen zijn, wanneer gewenst, ook los te halen op het moment dat u ze niet nodig heeft bij de door u gekozen training.
 
Stabiel
Het stalen frame van de Kettler Hector zorgt ervoor dat deze buiktrainer en trainingsbank zeer stabiel is. Het apparaat is daardoor tot een lichaamsgewicht van 150kg belastbaar.
 
Tip: Indien u de multifunctionaliteit van de Kettler Hector nog verder uitbreiden, kunt u kijken naar de bijpassende haltersteunen van de Kettler Vector.
Andere nuttige uitbreidingen om uw work-out compleet te maken zijn:
Push up bars
Sportvoeding
Dumbbells
Power Bands
Halterstangen & Schijven 30mm

€ 489.00

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *